Rinia e PVD-së të gatshëm për fitoren e re në zgjedhjet e parakohshme

Rinia e PVD-së të gatshëm për fitoren e re në zgjedhjet e parakohshme

Gjatë ditës së djeshme në ambientet e Partisë për Veprim Demokratik, përfaqësuesit e Forumit Rinor të PVD – së patën takim konsultativ me kryetarin e PVD – së, Riza Halimin dhe me kryetaren e degës së PVD – së në Preshevë, Ardita Sinanin.

Në këtë bashkëbisedim të përfaqësuesve të Forumit Rinor me udhëheqësit e Partisë për Veprim Demokratik, u diskutuan problemet me të cilat të rinjtë e komunës tonë përballen.

Ndër të tjera u diskutua edhe acarimi i situatës politike në komunë të Preshevës, pas emërimit të organit të përkohshëm nga ana e Qeverisë serbe, e që të rinjtë e PVD – së e quajtën organ i dhunshëm me mision për degradimin e komunës së Preshevës.

Organizimi i strukturave të Forumit Rinor në të gjitha nëndegët e komunës së Preshevës dhe parapërgaditja për zgjedhjet e ardhshme lokale ishte tema kryesore e cila u debatua në këtë takim konsultativ.

Të rinjtë e PVD – së u shprehën të bindur se ata do të jenë çelësi i suksesit të Partisë për Veprim Demokratik në zgjedhjet e ardhshme lokale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *
You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>